Pieczona ryba w sosie sojowo-imbirowym może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Na 31,53 zł / porcja, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 1483 kalorie, 280g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu sojowego, imbir, ocet winny ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sticky Ginger Soy Glazed Chicken, Makaron Z Sosem Sojowym, oraz Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli.
Umieść filety rybne w naczyniu do pieczenia 13 X 9 cali.Kostkę bulionu z kurczaka rozpuścić w jednej szklance wrzącej wody i odstawić na bok.Oczyścić szalotki, i pokroić na pół (zasadniczo, oddzielając białą część z Zielonym); pokroić zielone części, a następnie wyciąć białą część w kawałki wielkości zapałki.Trzymaj je osobno, będziesz ich używać osobno.Pokrój imbir na kawałki wielkości zapałek.Z jednej szklanki bulionu, usunąć 1/4 szklanki i wlać to na rybę; posypać filety pieprzem cayenne, sól i pieprz, jeśli używasz, a następnie top z zielonej części szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa Z Kurczaka
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Całe świeże Jalapeno
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
średnie Ciasto Dyniowe Każda)
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Umieścić, przykryte, w piekarniku i piec przez 15 minut, lub do momentu, aż łatwo się łuszczy z fork.In mała miska, wymieszać pozostałe bulionu z sosem sojowym, ocet winny ryżowy, skrobia kukurydziana i 2 Tbs wody; odstawić.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.