Pieczona Ryba Skalna Rockefeller
Pieczona ryba skalista Rockefeller może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1206 kalorii, 59G białka, oraz 69g tłuszczu na porcję. Na $9.19 za porcję, ten przepis okładki 71% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś maranta, słodkie ziemniaki, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać maranta można śledzić to danie główne z Ciasteczka bez alergenów jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pan-Pieczone Pacific Rockfish Ze Świeżymi Pomidorami, Kaparami I Czosnkiem, Kokos Crusted Rockfish, oraz Pieczone Ryby W Stylu Azjatyckim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ze śmietaną, szynką i parmezanem. Ostrygi zalać wywarem rybnym, następnie dodać do mieszanki szpinaku.
Aby zrobić sos: zmniejszyć bulion rybny, dodać czosnek, szalotki, szafran i Pernod. Doprawić solą i pieprzem. Zagęścić maranta, w razie potrzeby.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Przygotuj rybę: Użyj 2 kawałków ryby. Pozostaw 1wszystko i wytnij szczelinę w środku sekundy.
Farsz umieścić na całym kawałku.
Połóż drugi kawałek na farszu, aby farsz wyświetlał się przez szczelinę.
Piec w piekarniku około 15 minut.
Zrobić słodki ziemniak Napoleon: smażyć 1 plasterki słodkiego ziemniaka, aż chrupiące. Resztę ziemniaków zagotować do miękkości. Przepuścić przez młyn spożywczy. Talerz przez warstwowanie chipsy słodkie ziemniaki i puree ziemniaki.
Przygotuj Paryskie warzywa: z cukinii, dyni i rzepy zrób paryskie kulki za pomocą miarki melonowej. Blanszujemy i wrzucamy masło.
Smażyć w głębokim tłuszczu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Scarpetta Pinot Grigio. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.