Pieczona Polędwica Wołowa Z Pieczoną Salsą Pomidorową

Pieczona Polędwica Wołowa Z Pieczoną Salsą Pomidorową
Przepis pieczona polędwica wołowa z pieczonym pomidorem Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 696 kalorii. Ten przepis służy 5. Na $7.65 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka octu balsamicznego, chipotle chilies, roma pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wołowe z pieczoną salsą pomidorową, Grillowana polędwica wołowa z sosem pieczonym czosnkiem i komosą Porowo-pomidorową, oraz Pieczeń wołowa z salsą pomidorową pieczoną w piecu dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje5
Ocena Zdrowia24
Magazyn