Pieczona polędwica wołowa z majonezem Bazyliowo-Curry

Need a danie główne bezglutenowe? Pieczona polędwica wołowa z majonezem Bazyliowo-Curry może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 836 kalorii, 37g białka, oraz 75 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $6.24 za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz liście bazylii, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolno pieczony Filet z wołowiny i bazylii parmezan majonez, Kanapki z pieczonej wołowiny z majonezem cytrynowo-bazyliowym i pieczoną czerwoną cebulą, oraz Kanapki Z Polędwicy Wołowej Z Majonezem Ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na wołowinę: ułóż stojak na piekarnik na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Spryskaj ciężką blachę do pieczenia sprayem do gotowania oleju roślinnego. Odstawić.
W moździerzu i tłuczku lub młynku do przypraw drobno zmiel nasiona kminku i kolendry.
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Dodać przyprawy i gotować przez kilka sekund, aż aromatyczne i tosty.
Umieścić przyprawy w małej misce. Czosnek posiekać na desce do krojenia i posypać 1/4 łyżeczki soli. Trzymając nóż szefa kuchni pod kątem 45 stopni, zeskrobać czosnek i sól razem, aby utworzyć pastę.
Dodaj pastę czosnkową do miski z przyprawami.
Dodać pozostałe 2 łyżeczki soli, czarnego pieprzu i oleju i mieszać, aż będzie gładka.
Umieścić mięso na przygotowanej blasze do pieczenia i natrzeć mieszanką przypraw. Pieczeń przez 35 do 40 minut lub do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego do najgrubszej części mięsa rejestruje 125 stopni F, dla średnio rzadkich.
Wyjąć z piekarnika i przenieść mięso na deskę do krojenia. Przykryj mięso luźno folią i pozostaw na 20 minut.
Na majonez: w małej misce, ubić razem majonez, ser mascarpone, bazylia, curry, i papryka, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podawać: pokroić mięso w plastry o grubości 1/4 cala i ułożyć na półmisku. Mieszankę majonezu łyżka do małej miseczki i podawać obok pokrojonego mięsa.