Pieczona polędwica wieprzowa z grilla
Pieczona polędwica wieprzowa z grilla może być dobrym przepisem na poszerzenie Twojej kolekcji dań głównych. Ten przepis bez nabiału jest przeznaczony dla 14 osób i kosztuje 1,65 USD za porcję . Jedna porcja zawiera 275 kalorii , 29 g białka i 5 g tłuszczu . 23 osoby przygotowały ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka brązowego cukru, mielonych goździków, mielonego cynamonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 45 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 80% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Juicy & Tender ~ Pork Loin Roast , Apple Roasted Pork Loin i Brown Sugar and Balsamic Glazed Pork Loin .
Instrukcje
Posyp pieczeń pieprzem. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 1-1/2 do 2 godzin lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°.
Odczekać 10 minut przed pokrojeniem.
W dużym rondlu wymieszaj brązowy cukier, skrobię kukurydzianą i przyprawy. Wymieszaj sok ananasowy, sos słodko-kwaśny, sos Worcestershire i sok z cytryny, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Jeśli chcesz, udekoruj półmisek kawałkami jabłka i pomarańczy, a także listkami szałwii i pelargonii różanej.