Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Pieczone dyni z kremem kolendry może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz dyni-obrane, pestki dyni, olej roślinny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone dyni i makaron Udon z sosem Kolendro-Tahini, Pieczony krem z zupy z dyni maślanej, oraz Pieczona biszkopt z dyni z kremem z szałwii dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozłóż pestki dyni w talerzu ciasta i tosty w piekarniku przez 3 do 4 protokół, lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Przełożyć na talerz i ostudzić. Zostaw włączony piekarnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Rozłóż squash na 3 duże obramowane blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
5
Mżawka 1 łyżka oliwy z oliwek nad squash na każdym arkuszu, doprawić solą i pieprzem, wrzucić do herbu i piec squash przez 40 protokół, lub aż po prostu miękkie i lekko rumiane; obracać blachy do pieczenia nawet brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Tymczasem na dużej patelni podgrzej pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodać czosnek i cebulę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż skwierczeć, o 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem, zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie bardzo miękka, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Dodaj szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
9
Dodać kminek, papryka i cynamon i gotować, mieszając, aż pachnące, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Uncje Płynu świeżej Wody
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
10
Dodać pomidory i ich soki i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę. Doprawić solą. Łyżka sos na squasha i wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Nóż Do Obierania
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
11
W małej misce wymieszać śmietanę z mlekiem, kolendrą i sokiem z limonki i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Skropić krem kolendry na pieczonej dyni, posypać pestkami dyni i podawać.