Pieczona pierś z kaczki z salsą wiśniowo-pistacjową
Smażona pierś z kaczki z salsą wiśniowo-pistacjową może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.12 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 112 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka pistacji prażonych na sucho, chipotle chile, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Estragon Pieczona Pierś Kaczki; Ziemniaki Smażone W Tłuszczu Kaczki; Roas, Duszone udka z kaczki i smażona pierś z kaczki, oraz Pieczona pierś z kaczki z groszkiem.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki w misce; odstawić 30 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.