Pieczona pierś z indyka z polentą smażoną na patelni i sosem holenderskim
Pieczona pierś z indyka z polentanem smażonym na patelni i sosem holenderskim to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 437 kalorii, 52g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz boczek, ząbki czosnku, polentę smażoną na patelni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to NIF ' s szparagi nadziewane piersi kurczaka z sosem holenderskim, Pierś z indyka w ognistym sosie pomidorowo-bazyliowym, oraz Pieczona pierś z indyka w kremowym sosie i żurawinowym sosie z granatów.
Instrukcje
Umieść indyka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 3/4 cala, używając wałka do ciasta lub płaskiej strony młotka do mięsa. Natrzeć czosnkiem i solą; umieścić na stojaku w patelni brojlerów, a top plastrami boczku.
Piec w 425 przez 25 do 30 minut lub do czasu zakończenia.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Podawać indyka z polentą smażoną na patelni i sosem holenderskim.