Pieczona pierś z indyka z pikantnym suchym Rub

Need a dairy free main course? Pieczona pierś z indyka z pikantnym suchym Rub może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 67g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, sól cebuli, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Pieczona Pierś Z Indyka, oraz Nadziewana Pieczona Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Płaszcz duża patelnia z nonstick oleju roślinnego gotowania sprayu. Natrzyj indyka ze wszystkich stron oliwą z oliwek i sokiem z limonki.
Wymieszać sól cebuli, chili w proszku, suszone oregano, kminek, czosnek w proszku, ziele angielskie i cayenne w małej misce. Rub 1 1/2 łyżki mieszanki nad indykiem.
Pieczony indyk w piekarniku przez 1 1/2 do 2 1/2 godziny lub do czasu rejestracji temperatury wewnętrznej 165 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Wyjąć indyka do ciepłego miejsca; odstawić 10 minut.
Wylać wszystkie oprócz 2 łyżki kapieli z patelni.
Posypać mąką i 1/2 łyżeczki pozostałej suchej wcierać na dnie patelni; gotować na średnim ogniu, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni, przez około 1 minutę. Stopniowo ubijaj rosół z kurczaka, aż będzie gładki; gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, około 2 minut. Odcedzić sos przez sito do sosu Łódź; zachować ciepło.
Odetnij każdą 1/2 piersi indyka od kości. Owinąć jedną 1/2 i przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrażać do 4 miesięcy, do późniejszego użycia. Drugą 1/2 piersi z indyka pokroić w plasterki i podawać z sosem i puree ziemniaczanym.