Pieczona papryka w oliwie z oliwek

Pieczona papryka w oliwie z oliwek
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać pieczone papryki w oliwie z oliwek spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz czosnek, papryka, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Podobne przepisy to Tapenada z oliwek z kurczakiem i komosą ryżową z pieczonym czosnkiem, pieczoną czerwoną papryką i bazylią, Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, oraz Pieczona Czerwona Papryka Z Anchois I Oliwą Z Oliwek.

Instrukcje

1
Umieścić paprykę bezpośrednio na palnikach kuchenki gazowej. Paprykę gotować, często obracając, aż zostaną zwęglone ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
2
Paprykę włożyć do miski, przykryć folią i pozostawić na parze przez około 15 minut. (Jeśli nie masz kuchenki gazowej Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Posmaruj paprykę oliwą z oliwek i umieść je na blasze do pieczenia. Gotować papryki, aż będą miękkie i zwinięte, o 1 godzinę. Odstawić papryki na bok, aż będą wystarczająco chłodne, aby obsłużyć.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Paprykę obrać, pokroić w szerokie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4
Umieść ciepłe paski papryki w płytkim naczyniu do serwowania. Top z oregano, czosnek, oliwa z oliwek, i ocet. Doprawić solą i pieprzem i delikatnie wymieszać, aby połączyć smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5
Pozostawić do ostygnięcia i podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia29
Magazyn