Pieczona papryka i boczek Bruschetta
Przepis pieczony pieprz i boczek Bruschetta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 15 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 700 kalorii, 13g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bekon, ocet winny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczona papryka i boczek Bruschetta, Pieczona Czerwona Papryka Bruschetta, oraz Bruschetta Z Oliwą I Pieczonym Pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu.
Wyczyść ruszt do gotowania. Grill papryki na bezpośrednim średnim ogniu, z pokrywką zamkniętą jak najwięcej, aż poczerniały i blister na całym, 12 do 15 minut, obracając co 3 do 5 minut.
Umieścić paprykę w misce i przykryć folią.
Odstawić na 10 do 15 minut.
Paprykę wyjąć z miski, obrać i wyrzucić zwęglone Skórki.
Odciąć i wyrzucić wierzchołki i nasiona, a następnie drobno posiekać paprykę.
Pokrojoną paprykę przełożyć do średniej miski i wymieszać z boczkiem, 2 łyżeczkami oleju i octem. Doprawić do smaku solą.
Lekko szczotkować lub spryskać ścięte boki chleba z pozostałymi 4 łyżeczkami oleju i grillować na bezpośrednim średnim ogniu, aż do tosty, 1 do 2 protokół.
Wyjąć z grilla i pokroić chleb po przekątnej na kawałki o szerokości 2 cali.
Tuż przed podaniem dodać ser do mieszanki papryki. Łyżka mieszanki na tosty kawałki chleba.
Posypać bazylią na wierzchu i podawać w temperaturze pokojowej.