Pieczona papryka i Asiago kurczak kiełbasa świeże pomidory Bruschetta

Pieczona papryka i Asiago kurczak kiełbasa świeże pomidory Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz pod ręką cukier, pieczoną paprykę al fresco® i kiełbasę z kurczaka asiago, pomidory i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona papryka i Asiago kurczak kiełbasa świeże pomidory Bruschetta, Grillowane Krewetki Na Bruschetcie Ze Świeżym Pomidorem, Żółtym Pieprzem &, oraz Pieczony pomidor i świeża Mozzarella Bruschetta.
Instrukcje
W małej misce do mieszania, połączyć pokrojone w kostkę pomidory, mielony czosnek, posiekane zioła, sok z cytryny, ocet balsamiczny, 2 łyżki oliwy z oliwek i posiekaną czerwoną cebulę. Doprawić solą, cukrem i czarnym pieprzem.*
Brush francuski chleb kromki lekko z pozostałych 3 tbs oliwy z oliwek i lekko tosty pod brojlerów (o 5-6" z jednostki brojlerów). Tosty mogą szybko się palić, więc miej oko na ten proces.
W międzyczasie, spray patelni z gotowania sprayu i grill Al Fresco pieczony pieprz & Asiago kiełbasy z kurczaka na średnim ogniu, aż ładnie rumiane. Pokrój każdy link po przekątnej na 8 sztuk.
Każdy punkt tostowy ułożyć plasterkiem kiełbasy z kurczaka, a następnie łyżką bruschetty i udekorować świeżym oregano i małym goleniem sera Asiago.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Piccini Chianti Classico]()
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot