Pieczona noga jagnięca z miętą, czosnkiem i przecierem z fasoli Lima

Pieczona noga jagnięca z miętą, czosnkiem i przecierem z fasoli Lima
Pieczona noga jagnięcina z miętą, czosnek, i Lima Bean Purée może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać puree z fasoli lima, mięta, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Puree Z Fasoli Lima, Puree z fasoli Lima z oliwkami i ogolonym Pecorino, oraz Wielkanocny Schab cielęcy z Puree z kopru włoskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać olej, posiekaną miętę, natkę pietruszki, rozmaryn i czosnek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
MiętaMięta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieścić jagnięcinę, wyciąć bok do góry, na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
4
Jagnięcinę obficie posypać grubą solą i pieprzem i wcierać w mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JagnięcinaJagnięcina
MięsoMięso
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
5
Rozprowadzić mieszankę ziołową na wierzchu jagnięciny, następnie zwinąć, całkowicie załączając mieszankę ziołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
JagnięcinaJagnięcina
RolkaRolka
6
Na Zewnątrz jagnięciny posypać grubą solą i pieprzem. Krawat jagnięcy ze sznurkiem kuchennym w odstępach 2-calowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
7
Jagnięcinę ułożyć na patelni. Piecz do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego do najgrubszej części mięsa rejestruje 54° dla średnio rzadkich, około 1 godziny 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
8
Wyjmij patelnię z piekarnika; pozostaw jagnięcinę 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Usuń sznurek kuchenny z jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
10
Jagnięcinę pokroić w plastry grubości 3/4 cala; ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
11
Dekoruj gałązkami mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
12
Podawać z puree z fasoli Lima.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola LimaFasola Lima
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia55
Magazyn