Pieczona Mieszanka Dyni Maślanej
Pieczona Mieszanka dyni maślanej jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cebuli, papryka, szary musztarda poupon dijon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wild Rice and Butternut Squash Medley, Pieczona Mieszanka Squasha, oraz Pieczona Mieszanka Warzyw Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Gotować i wymieszać boczek na dużej patelni, aż chrupiące.
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową; odcedzić na ręcznikach papierowych. Wyrzucić wszystkie, ale 2 łyżki. kapie z patelni.
Do małej miski wlać zastrzeżone krople.
Dodać sos, musztardę i cukier; dobrze wymieszać. Rezerwa 1 Łyżka. mieszanka opatrunkowa do późniejszego użycia.
Dodaj pozostałą mieszaninę dressing do połączonych warzyw w dużej misce; wymieszać lekko.
Rozłóż na obramowanej blachy do pieczenia spryskane sprayem do gotowania.
Piec 30 min. lub aż warzywa będą miękkie, obracając po 15 min.
Dodać boczek i reserved dressing mieszaniny; wymieszać lekko.