Pieczona Melasa piersi z kurczaka z smażonym Chardą Szwajcarską
Pieczona Melasa piersi z kurczaka ze smażoną Chardą Szwajcarską to bezmleczne danie główne. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 577 kalorii. Ten przepis służy 4. Mieszanka oliwy z oliwek, połówki piersi kurczaka, melasy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Chard Szwajcarski Smażony, Sautéed Swiss Chard, oraz Chard Szwajcarski Smażony.
Instrukcje
Brojler na ciepło. Poklep kurczaka do sucha ręcznikami papierowymi, Funt do równej grubości i umieścić na patelni brojlerów. W małej misce połączyć ketchup, melasę, 1 łyżkę oleju, przyprawę jerk, 1/4 łyżeczki soli i 3 łyżki wody.
Posmaruj kurczaka odrobiną glazury. Broil, szczotkowanie od czasu do czasu, aż gotowane przez, o 9 protokół. Wyrzucić pozostałą glazurę.
Chleb posmarować 1 łyżką oleju i posypać czosnkiem. Broil aż chrupiące, 1 1/2 protokół. Chleb kroimy w poprzek. Tymczasem, rozgrzać pozostały olej na dużej patelni na średnim ogniu, dodać szalotki, i gotować, mieszając, przez 4 protokół.
Dodać chard, 1/2 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu i gotować, aż zwiędną i miękkie, o 5 protokół. Podziel kurczaka, chard, i chleb wśród poszczególnych talerzy.