Pieczona marchewka i koper włoski z pomidorowym i oliwkowym Pesto
Pieczona marchewka i koper włoski z pomidorowym i oliwkowym Pesto wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 115 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, sól i pieprz, pomidorowo-oliwkowe pesto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Suszone pomidory i oliwki Pesto Pizza z Salami + pieczona czerwona papryka, Pieczony drób, boczek z dzika i pieczarkowe Farro z pieczonym koprem włoskim i marchewką, oraz Pieczone karczochy, marchew i koper włoski z pieczonym na patelni halibutem.
Instrukcje
W dużym naczyniu do pieczenia wrzucić cebulę z marchewką, koprem włoskim i 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem. Pieczemy warzywa przez 20 minut, lub aż będą chrupiące-miękkie i złociste.
W małej misce wymieszaj pesto z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek.
Dodać pesto do warzyw; wrzucić do herbu. Jeśli używasz oliwek, rozrzuć je na górze.
Piec warzywa przez 10 minut dłużej, lub do miękkości i rumiane.
Przełożyć do miski i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
Podawać z makaronem lub jako dodatek do pieczonego łososia, steku lub wieprzowiny.