Pieczona marchewka i koper włoski z pomidorowym i oliwkowym Pesto

Pieczona marchewka i koper włoski z pomidorowym i oliwkowym Pesto
Pieczona marchewka i koper włoski z pomidorowym i oliwkowym Pesto wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 115 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, sól i pieprz, pomidorowo-oliwkowe pesto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Suszone pomidory i oliwki Pesto Pizza z Salami + pieczona czerwona papryka, Pieczony drób, boczek z dzika i pieczarkowe Farro z pieczonym koprem włoskim i marchewką, oraz Pieczone karczochy, marchew i koper włoski z pieczonym na patelni halibutem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużym naczyniu do pieczenia wrzucić cebulę z marchewką, koprem włoskim i 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem. Pieczemy warzywa przez 20 minut, lub aż będą chrupiące-miękkie i złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MarchewMarchew
Koper WłoskiKoper Włoski
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
W małej misce wymieszaj pesto z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać pesto do warzyw; wrzucić do herbu. Jeśli używasz oliwek, rozrzuć je na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
OliwkiOliwki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
5
Piec warzywa przez 10 minut dłużej, lub do miękkości i rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Przełożyć do miski i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Uwagi: Zmienność
8
Podawać z makaronem lub jako dodatek do pieczonego łososia, steku lub wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
MakaronyMakarony
StekStek
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn