Pieczona Kura Kornikowa z pikantną salsą owocową

Pieczona Kura Kornikowa z pikantnymi owocami Salsan jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 891 kalorii. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, sos pieprzowy, mielone ziele angielskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczone Kury Z Dziczyzny Kornwalijskiej Ze Słonym Farszem Owocowym, Pieczona Kura Z Granatu I Orzecha Włoskiego Z Kuskusem, oraz Pieczone kury z dziczyzny w sosie pomarańczowo-Teriyaki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Pierwsze 3 składniki wymieszać w średniej misce.
Przenieść 3 łyżki mieszanki salsy do małej miseczki i wymieszać z oleju i ziela angielskiego.
Połówki kury umieścić na stojaku ustawionym na blasze do pieczenia.
Posypać solą i pieprzem; zmiksować mieszaniną oleju. Piecz, aż soki uruchomić jasne, gdy udo jest Przekłute, o 25 protokół.
Połówki kury przełożyć na talerze. Łyżka pozostałej mieszaniny salsy na wierzchu.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Adelsheim Pinot Noir (pół butelki). Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)]()
Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)
Dzięki szerokiej gamie pochodzenia i klonów, to wino wyświetla czerwone aromaty kandyzowanej wiśni, granatu i maliny na nosie i podniebieniu. Ponadto można znaleźć lekki dotyk brązowych przypraw, takich jak gałka muszkatołowa, cynamon, all-spice. Wierny naszemu stylowi domowemu, jest elegancko teksturowany z płynnie zintegrowanymi, jedwabistymi, polerowanymi Kannami. Połącz go z łososiem, ahi, cielęciną, wieprzowiną, drobiem (pomyśl o kaczce), beefor obfite przystawki Wegetariańskie.