Pieczona jagnięcina w cydrze

Pieczona jagnięcina w cydrze
Pieczona jagnięcina w cydrze to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 50g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $4.49 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Jeśli masz ocet jabłkowy, cydr, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Duszony kurczak z brukselką i boczkiem, Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, oraz Pieczona jagnięcina ze skórką z kiełbasy jagnięcej i sosem ze świeżych winogron.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia58
Magazyn