Pieczona flądra z masłem ziołowo-kaparowym

Pieczona flądra z masłem ziołowo-kaparowym
Pieczona flądra z masłem ziołowo-kaparowym jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 17g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli i pieprzu, oliwa z oliwek, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczona flądra z koperkiem i kremem kaparowym, Filety z Lucjana z masłem ziołowym i kaparowym, oraz Flądra z sosem Pietruszkowo-kaparowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. lekko mglić sprayem kuchennym naczynie do pieczenia wystarczająco duże, aby pomieścić filety rybne w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
Na ImprezyNa Imprezy
2
Filety umieścić w naczyniu do pieczenia i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
3
W małej miseczce ubić oliwę z oliwek, sok z cytryny i czosnek i skropić rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie PlasterkiKapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Piec, aż ryba jest gotowane przez i nie półprzezroczyste, 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
5
Podczas gotowania ryby rozpuść masło na małej patelni, aż się spieni. Wymieszać z estragonem i kaparami. Szpatułką przełożyć gotowaną rybę na talerze i łyżkę sosu maślanego na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
6
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia5
Magazyn