Pieczona Faszerowana Papryka
Pieczona faszerowana papryka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.19 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 352 kalorie, 14g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udaj się do sklepu i odbierz liście oregano, czosnek, chrupiący chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona Faszerowana Papryka, Południowo-Zachodnia Pieczona Faszerowana Papryka, oraz Pieczona Papryka Nadziewana Komosą Ryżową.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko oil płytkiej patelni do pieczenia lub blachy cookie z boków z 1 łyżką oleju.
Każdą paprykę przeciąć na pół; usunąć membrany i nasiona, ale łodygi pozostawić nienaruszone. (Łodygi nie są jadalne, ale pomogą papryce zachować swój kształt podczas pieczenia.)
Umieszczone połówki papryki wydrążonej stronie do góry na patelni.
Ocena x na dno każdego pomidora; umieścić w żaroodpornej misce.
Pomidory zalać wrzącą wodą.
Odcedzić pomidory; użyj palców, aby przesunąć skórki z pomidorów.
Pokrój każdy pomidor na ćwiartki.
Ćwiartki pomidorów układamy równomiernie na połówki pieprzu.
Plastry czosnku układamy równomiernie na połówkach pieprzu; posypujemy ziołami.
Pozostałe 2 łyżki oleju skropić połówkami pieprzu, posypać solą i pieprzem.
Przełóż gotowane połówki pieprzu do naczynia do serwowania.
Wszystkie soki pozostawione na patelni zalać papryką. Ser pokruszyć w każdej połowie pieprzu.
Podawać z francuskim chlebem.