Pieczona Dynia Z Żołędzi Z Farszem Z Komosy Ryżowej, Żurawiny I Moreli

Pieczona Dynia Z Żołędzi Z Farszem Z Komosy Ryżowej, Żurawiny I Moreli
Pieczony żołędziowy Squash z Quinoa, żurawiną i morelowym farszem jest bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 875 kalorii. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz żurawinę, masło, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pieczone Acorn Squash Z Marokańskim Quinoa & Granat Farszu, Pieczona dynia z żołędzi z farszem z dzikiego ryżu, orzechów pekan i żurawiny, oraz Dynia Żołędziowa z farszem żurawinowym dla podobnych receptur.

Składniki

41 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejDynia żołędziowa, połówka wzdłuż, nasiona i błony usunięteDynia żołędziowa, połówka wzdłuż, nasiona i błony usunięte4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonykiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimarchew pokrojona w kostkęmarchew pokrojona w kostkę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiseler pokrojony w kostkęseler pokrojony w kostkę796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisuszone morele, posiekane wielkości rodzyneksuszone morele, posiekane wielkości rodzynek1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiżurawina suszonażurawina suszona596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisuszone porzeczki (nie miałam)suszone porzeczki (nie miałam)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mielony świeży imbirmielony świeży imbir1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana świeża szałwiaposiekana świeża szałwia0(może być lub przeglądać)cynamon mielonycynamon mielony1(może być lub przeglądać)świeżo Starta gałka muszkatołowaświeżo Starta gałka muszkatołowa4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, do szczotkowaniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, do szczotkowania3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiprażone nasiona dyniprażone nasiona dyni4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki4 pełnoziarniste duże pity o średnicy około 8 cali, podgrzane4 pełnoziarniste duże pity o średnicy około 8 cali, podgrzane4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku4(zima)masło niesolone (użyłam 2 T oliwy z oliwek i 1/3 szklanki musu jabłkowego)masło niesolone (użyłam 2 T oliwy z oliwek i 1/3 szklanki musu jabłkowego)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia73
Magazyn