Pieczona czerwona papryka i Feta puree ziemniaczane
Pieczona papryka czerwona i Feta puree ziemniaczane to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 68 centów za porcję. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 5302 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sok z cytryny, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bezglutenowe Pieczone Puree Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować ziemniaki i czosnek w wystarczającej ilości wody, aby pokryć ponad średnio wysokie, aż ziemniaki są przetargu widłowego, o 20-30 minut, odcedzić i zacieru.
Wymieszać z masłem, jogurtem, pieczoną czerwoną papryką, fetą, oregano i sokiem z cytryny i doprawić solą i pieprzem.