Pieczona czerwona papryka i Feta puree ziemniaczane

Pieczona czerwona papryka i Feta puree ziemniaczane
Pieczona papryka czerwona i Feta puree ziemniaczane to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 68 centów za porcję. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 5302 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sok z cytryny, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bezglutenowe Pieczone Puree Z Czerwonej Papryki, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować ziemniaki i czosnek w wystarczającej ilości wody, aby pokryć ponad średnio wysokie, aż ziemniaki są przetargu widłowego, o 20-30 minut, odcedzić i zacieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Wymieszać z masłem, jogurtem, pieczoną czerwoną papryką, fetą, oregano i sokiem z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn