Pieczona cukinia z parmezanem

Pieczona cukinia z parmezanem
Pieczona cukinia z parmezanem to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 246 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś sól, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pieczony Parmezan Z Cukinii, Parmezan Pieczona Cukinia, oraz Pieczona Parmezan Cukinia.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204° (200C). Ułóż cukinię, pokrój boki w górę, w naczyniu żaroodpornym wystarczająco dużym, aby pomieścić je w jednej warstwie. Lekko posmarować oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CukiniaCukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać parmezan i czosnek, a następnie posypać cukinią.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
CukiniaCukinia
CzosnekCzosnek
3
Piec około 15 minut, lub aż cukinia są miękkie i ser jest rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Uwagi
5
Przygotuj się z wyprzedzeniem: Krok 1 można przygotować kilka godzin wcześniej.
6
artykuł var
7
Typ_27_data = {};
8
artykuł
9
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn