Pieczona Cukinia
Pieczona cukinia wymaga około 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 77 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka oliwy z oliwek, parmezanu, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 145 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona Cukinia, Pieczona Cukinia, oraz Pieczona Cukinia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Pędzel 1 łyżeczka oliwy z oliwek na dnie naczynia do pieczenia 8 na 8 cali. Ułóż plastry cukinii w naczyniu z nakładającym się wzorem w rzędach lub spiralą w naczyniu na ciasto.
Posypać solą, pieprzem i papryką.
Aby zrobić polewę: w misce wymieszać bułkę tartą panko, tymianek, parmezan i doprawić posypką soli i kilkoma zmielonymi pieprzem.
Dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek i mieszaj, aż cała bułka tarta będzie nasączona żółtym odcieniem oliwy.
Posypać polewą równomiernie na naczyniu i piec, aż top jest złoty kolor, 30 do 35 protokół.