Pieczona Cała Dynia
Pieczona Cała dynia może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, dyni cukrowej, mielonego imbiru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Budyń Z Dyni Pieczony W Skorupce Z Dyni, Pieczona Dynia, oraz Najlepsza Pieczona Dynia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Odetnij pokrywkę z dyni i usuń nasiona.
Połącz jajka, śmietanę do ubijania, brązowy cukier, melasę, gałkę muszkatołową, cynamon i imbir.
Wlać mieszaninę do skorupy dyni i top masła. Wymień pokrywkę na dynię i umieść na patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C)przez 1 do 1-1 / 2 godzin lub aż mieszanina ustawi się jak krem.
Podawać bezpośrednio z dyni przy stole, skrobanie część mięsa ze ściany dyni z każdej porcji.