Pieczeń żeber na stojąco, farsz szpinakowo-borowikowy, SOS Irish Whiskey i krem chrzanowy
Pieczeń żeberka stojącego, farsz szpinakowo-borowikowy, SOS Irish Whiskey i krem chrzanowy mogą być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten napój ma 1511 kalorii, 60g białka, oraz 128 g tłuszczu na porcję. Na 10,81 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, gruba sól koszerna, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Żeberka pieczone na stojąco z sosem borowikowym i boczkiem, Irish Whiskey soda Bread with Irish Whiskey Butter, oraz 'Tis the Season ... Make Your Own Irish Cream Whiskey dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
2
Dodaj szalotki i sautéuntil miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
3
Dodaj czosnek; mieszaj1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
4
Dodaj 1/2 szklanki whisky do rondla.Używając długiego zapałki lub lżejszego i stojącego, ostrożnie rozpal mieszaninę, aby spalić alkohol. Gdy płomień umiera, dodać czerwone Wino i gotować, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 1 szklanki, o 16 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whiskey
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Dodaj 4 filiżanki chickenbroth i gotować, aż mieszanina jest zmniejszona do3 filiżanki, o 15 protokół.
6
Ubij śmietanę iustard w małej misce; dodaj do rondla i gotuj, aż sos pokryje łyżkę i zmniejszy się do 2 1/2 szklanki, o 13 minutes.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
7
Przenieść do małej miski. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
1
Umieść stojak w dolnej części piekarnika i rozgrzej do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Stojak do pieczenia w dużej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Podkładka na powierzchni roboczej z kośćmi stojącymi do góry. Za pomocą długiego ostrego noża, cięć między kościami i mięsem, aby utworzyć szczelinę o głębokości od 5 do 6 cali (nie tnij tak głęboko, że kości odpadają). Podważyć kości z dala odmierz delikatnie, tworząc przestrzeń, a następnie wypełnić przestrzeń równomiernie farszem, mocno pakując. Pressbones do kompaktowego farszu lekko itie kości z powrotem na miejscu z 3 do 4 pętli Sznurka kuchennego owinięte całkowicie wokół góry, aby zabezpieczyć i utrzymać farsz na miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
4
Połącz czosnek, olej, 3 łyżki stołowerosemary,1 1/2 łyżki grubej soli, 1 łyżka mielonego czarnego pieprzu i pokruszone nasiona kopru włoskiego w małej misce. Mieszanka Rubgarlic-rozmaryn na całej pieczeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny Mielony
Nasiona Kopru Włoskiego
Sól Gruboziarnista
Rozmaryn
Czosnek
Olej Do Smażenia
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Placerib pieczeń, kości stojące prosto, onrack w przygotowanej patelni do pieczenia. Piecz 20 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°. piecz 1 1/2 godziny. Rozpocznij sprawdzanie wewnętrznej temperatury mięsa, wstawiając instantreadthermometer do środka mięsa (nie parzyć), prosto w dół od góry pieczenia; kontynuuj pieczenie, aż osiągnie pożądaną temperaturę, około 125 ° F dla rzadkich i około130 dla średnio rzadkich, około 30 do 40 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
6
Przenieść pieczeń na talerz; niech odpocząć co najmniej 20 minut i do 45 minut przed carving. Soki rezerwowe w patelni do pieczenia. Łyżka off tłuszczu z górnej częścijuices; rezerwy na Yorkshire puddings, ifdesired, lub wyrzucić, jeśli nie używać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
1
Tymczasem finishpreparing gravy. Wymieszać popękane ziarna pieprzuw małej patelni na średnim ogniu aż dofragrant, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Piec z sokami na 2 palnikach. Przynieś toboil; dodaj 1 szklankę bulionu i 1/2 szklanki whisky.Gotować 2 minuty, skrobanie się rumiane bitów WPAN z drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whiskey
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
3
Soki z patelni przecedzić do dużego rondla; dodać sos bazowy. Gotować, aż pokryje się sosspon, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Baza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Patelnia
4
Dodaj toastedcracked pieprz i pozostałe 2teaspons rozmarynu; dusić 1 minutę.Doprawić sosem do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Rozmaryn
SOS
Sól
5
Present roast at table, then transferroast to krojenie deska i pokroić w 1/4-to1/2-cal-grube plastry. Ułóż plastry mięsne i farsz na półmisku.