Pieczeń Z Indyka Rolowana
Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,09 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 31g białka, oraz 12g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz importowane liście laurowe, sól morską i pieprz, schab z indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Rolowana, Stojąca Wołowina Walcowana Żeberka Pieczona, oraz Wolno pieczony rolowany brzuch wieprzowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozgrzać oliwę z oliwek w naczyniu do pieczenia ognioodporne, a gdy jest gorąco, ale nie palenie, brązowy pieczeń indyka ze wszystkich stron, co zajmie około 8 minut.
Do naczynia dodać szalotkę i cebulę, doprawić pieczeń i warzywa według upodobań solą i pieprzem. Zmiażdżyć liść laurowy i posypać pieczonym indykiem, wraz ze świeżymi liśćmi tymianku.
Przykryj i umieść na środkowym stojaku w piekarniku. Gotować, aż pieczeń jest firma w dotyku i gotowane przez, o godzinę, sprawdzając go od czasu do czasu, aby upewnić się, że cebula lub szalotka nie przykleja się do thebottom patelni. Jeśli tak, po prostu dodaj łyżkę lub dwie wody iKontynuuj gotowanie.
Wyjąć z piekarnika, zdjąć pokrywę i odstawić na co najmniej 10 minut, aby soki wycofały się z powrotem do mięsa. Pokroić i podawać, z szalotką i cebulą obok.