Pieczeń wołowa w czerwonym winie (Carni Arrosto al vino Rosso)

Pieczeń wołowa w czerwonym winie (Carni Arrosto al vino Rosso) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 441 kalorii, 40g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 182 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, oregano, pieprz i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pieczeń wołowa w czerwonym winie (Carni Arrosto al vino Rosso), Brasato al vino rosso (wołowina duszona w czerwonym winie), oraz Pesche al vino rosso (brzoskwinie w czerwonym winie).
Instrukcje
Połowę pokrojonej cebuli umieścić na dnie wolnej kuchenki. Pieczeń przyprawiamy ze wszystkich stron 1 łyżeczką soli koszernej i 1 łyżeczką czarnego pieprzu, a pieczeń układamy na cebuli.
Pozostałą cebulę i czosnek ułożyć na pieczeni.
W dużej misce, wymieszać czerwone wino, pokrojone w kostkę pomidory, bulion wołowy, sos Worcestershire, rozmaryn, oregano, bazylia, tymianek, 1 łyżeczka soli koszernej i 1 łyżeczka czarnego pieprzu; wlać mieszaninę wina na pieczeń. Przykryj powolną kuchenkę, Ustaw kuchenkę na niską i gotuj do miękkości, 8 do 10 godzin.
W razie potrzeby zagęścić sos pod koniec gotowania, ubijając pastę pomidorową z sokami na patelni, aż do całkowitego połączenia. Ustaw kuchenkę na dużym ogniu i gotuj dodatkowe 10 minut.