Pieczeń Wołowa Rozmarynowo-Czosnkowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać powolne kuchenka Rosemary-czosnek pieczeń wołowa spróbować. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Ten przepis służy 12. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz bulion wołowy, mąkę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Spróbuj Powolna Kuchenka Rosemary Czosnek Gulasz Wołowy, Powolna Kuchenka Kawa I Czosnek Pieczeń Wołowa, oraz Pieczeń wołowa z czosnkiem i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać olej i sos Worcestershire; szczotka na pieczeń wołową. Smażyć równomiernie z czosnkiem, rozmarynem, solą i pieprzem. W 5-do 6-quart powolnej kuchence, dodać cebulę.
1/4 szklanki bulionu zalać cebulą.
Na cebuli ułożyć pieczeń wołową. Przechowywać w lodówce pozostały bulion.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin.
Wyjąć wołowinę z kuchenki; przykryć, aby utrzymać ciepło. W małej misce, wymieszać pozostałe 3/4 bulionu szklanki, sos chili i mąki; mieszać do gorącej mieszaniny w kuchence. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Gotować odkryte 5 do 10 minut lub aż zgęstnieje.