Pieczeń wołowa i sos

Pieczeń wołowa i sos
Pieczeń wołowa i sos może być tylko sos szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.25 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 379 kalorii, 37g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 566 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę zupy cebulowej, bulion wołowy, skondensowany krem z zupy grzybowej i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Pieczeń wołowa z sosem, Pieczeń wołowa Po ' Boy z sosem, oraz Pieczeń wołowa z sosem.

Instrukcje

1
Pokrój chuck pieczeń na pół; umieścić w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wołowa ChuckPieczeń Wołowa Chuck
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
W misce wymieszać krem z zupy grzybowej, bulion wołowy, sherry i zupę; zalać pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Bulion WołowyBulion Wołowy
Zupa MixZupa Mix
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przykryć i gotować na niskim poziomie, aż mięso będzie miękkie, 8 do 9 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn