Pieczeń Wieprzowa Ziołowa
Przepis na pieczeń wieprzową z ziołami można przygotować w około 1 godzinę i 50 minut. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,77 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 48g białka, 8G tłuszczu i w sumie 287 kalorii. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Jeśli masz pod ręką pieczeń z schabu, mąkę, estragon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 65%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Herbed Pieczeń Wieprzowa, Herbed Pieczeń Wieprzowa, oraz Herbed Pieczeń Wieprzowa.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze osiem składników.
Dodaj pieczeń; uszczelnij torbę i obróć, aby pokryć. Wstaw do lodówki na noc, od czasu do czasu obracając.
Umieść mąkę w torbie piekarnika; wstrząśnij, aby pokryć.
Umieść worek piekarnika w 13-calowym. x 9-w. blacha do pieczenia.
Odcedź wieprzowinę, odrzucając marynatę; dodaj wieprzowinę do torby piekarnika.
Wytnij sześć 1/2 cala. szczeliny w górnej części torby; Zamknij torbę z krawatem.
Piec w temperaturze 350° przez 1-1/2 do 1-3 / 4 godzin lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Odstaw na 15 minut przed pokrojeniem.