Pieczeń wieprzowa z polewą Klonowo-musztardową
Pieczeń wieprzowa z polewą Klonowo-musztardową jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać schab pieczony, prawdziwy syrop klonowy, mielony pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. 747 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Z łyżeczką wynik 93% to danie jest super. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z polewą Klonowo-musztardową, Pieczony indyk z musztardową glazurą klonową, oraz Pieczeń wieprzowa z polewą ananasowo-musztardową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać razem syrop klonowy, musztarda, ocet, sos sojowy, sól, i pieprz w małej misce.
Ułożyć pieczeń wieprzową na płytkiej patelni.
Polewę równomiernie rozprowadzić na pieczeń wieprzową.
Pieczona wieprzowina w nagrzanym piekarniku odsłonięta, aż temperatura wewnętrzna mierzona termometrem mięsa osiągnie 145 Stopni F (63 Stopni C), około 1 godziny.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw około 10 minut przed krojeniem, aby służyć.