Pieczeń wieprzowa z polewą Klonowo-musztardową

Pieczeń wieprzowa z polewą Klonowo-musztardową
Pieczeń wieprzowa z polewą Klonowo-musztardową jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać schab pieczony, prawdziwy syrop klonowy, mielony pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. 747 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Z łyżeczką wynik 93% to danie jest super. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z polewą Klonowo-musztardową, Pieczony indyk z musztardową glazurą klonową, oraz Pieczeń wieprzowa z polewą ananasowo-musztardową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać razem syrop klonowy, musztarda, ocet, sos sojowy, sól, i pieprz w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ułożyć pieczeń wieprzową na płytkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Polewę równomiernie rozprowadzić na pieczeń wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
5
Pieczona wieprzowina w nagrzanym piekarniku odsłonięta, aż temperatura wewnętrzna mierzona termometrem mięsa osiągnie 145 Stopni F (63 Stopni C), około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjmij z piekarnika i pozostaw około 10 minut przed krojeniem, aby służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn