Pieczeń Wieprzowa Z Pieprzem
Pieczeń wieprzowa z pieprzem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.75 za porcję. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 47g białka, oraz 15 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ozdoby: gałązki ziół, musztardę dijon, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica Wieprzowa Pieprzowa Pieczona, Pieczona jagnięcina ze skórką z pieprzu, oraz Pieczeń z żeberek stojących z pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 1 łyżkę masła na ciężkiej patelni na średnim ogniu; dodać pieczeń, i brązowy ze wszystkich stron.
Umieścić na patelni i lekko ostudzić.
Połącz nasiona gorczycy i następne 3 składniki w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; Zamknij. Zmiażdżyć przyprawy młotkiem do mięsa lub wałkiem do ciasta.
Połączyć pokruszone przyprawy, 2 łyżki mąki i kolejne 3 składniki; wymieszać w 1/4 szklanki masła i 2 łyżki musztardy Dijon.
Rozprowadzić na wierzchu i bokach pieczeni.
Piec w temperaturze 475 przez 20 minut; zmniejszyć ogień do 32
Luźno przykryć folią aluminiową i piec 1 godzinę i 10 minut lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszej porcji 16
Wyjąć pieczeń z patelni, zastrzegając 2 łyżki kapieli; zachować ciepło.
Połączyć reserved kapieli, 1 łyżka mąki, 2 łyżki cydru jabłkowego, ocet jabłkowy, i 1 łyżeczka musztardy Dijon; odstawić.
Doprowadzić pozostały cydr jabłkowy do wrzenia w rondlu na średnim ogniu; gotować 8 minut lub do zmniejszenia do 3/4 szklanki. Wymieszać z brandy; gotować 1 minutę.
Wymieszać mąkę, sól i pieprz; gotować na średnim ogniu, aż zgęstnieje.
Dekorować, w razie potrzeby.