Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-żurawinowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Korony pieczeń wieprzowa z nadzieniem Jabłko-żurawina spróbować. Ten przepis służy 14 i kosztuje $3.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 709 kalorii, 49g białka, oraz 18g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieczeń wieprzowa Korona, cebula, seler, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-żurawinowym, Pieczeń Wieprzowa Z Nadzieniem Jabłkowym, Żurawinowym I Orzechowym, oraz Pieczeń Wieprzowa Z Farszem Żurawinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sól, pieprz i szałwię.
Na dużej płytkiej patelni do pieczenia umieścić pieczeń, żebro kończy się, posypać mieszaniną soli. Koniec żebra przykryć folią.
Piec w temperaturze 350° przez 1-1/2 godziny.
Do farszu roztopić masło na dużej patelni.
Dodać cebulę i seler; saute do miękkości.
Przełożyć do dużej miski; wymieszać z jabłkami, żurawiną, tymiankiem, solą i pieprzem.
Dodaj bułkę tartą i wrzucić do herbu. Wymieszać z bulionem.
Ostrożnie łyżka farszu do środka pieczenia.
Piec 45-60 minut dłużej lub do termometru mięsa czyta 145°.
Przełożyć na ciepły półmisek.
Niech pieczeń stać na 15 protokół.
Pokroić między żebra, aby służyć.