Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-żurawinowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 70g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, liście tymianku, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-żurawinowym, Pieczeń Wieprzowa Z Nadzieniem Jabłkowym, Żurawinowym I Orzechowym, oraz Pieczeń Wieprzowa Z Farszem Żurawinowym.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 163°. w małej misce, wymieszać 2 łyżeczki soli, 1 łyżeczka pieprzu, szałwii i suszonego tymianku; pocierać wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieścić wieprzowinę, kości kończy się, na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. Owiń końce kości folią, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu. Włóż termometr do mięsa, aby końcówka była w najgrubszej części wieprzowiny i nie dotykała kości ani nie spoczywała w tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Umieść małą miskę żaroodporną lub zmiętą folię w koronie, aby utrzymać jej kształt. Nie dodawać wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Piecz 2 godziny 40 minut do 3 godzin 20 minut lub do termometru 74°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
5
W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę i seler ugotować na maśle około 2 minut, mieszając od czasu do czasu, aż będzie krucho-miękki; zdjąć z ognia. W dużej misce dokładnie wymieszać mieszankę cebuli i pozostałe składniki farszu z wyjątkiem bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodać bulion; wrzucić. Godzinę przed wieprzowiną wypełnij środek korony farszem. Farsz przykrywamy tylko folią przez pierwsze 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Gdy wieprzowina jest gotowy, umieścić na ciepłym talerzu, przykryć namiotem folii i odstawić 15 do 20 minut lub aż termometr czyta 77°. (temperatura będzie nadal rosnąć o5 i wieprzowina z być łatwiejsze do wyrzeźbienia jako soki skonfigurować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Usuń folię; w razie potrzeby umieść papierowe falbanki na końcach kości. Aby służyć, łyżką farszu do miski i pokroić wieprzowinę między żeberkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około