Pieczeń wieprzowa stojąca ze świeżymi ziołami

Stojąca pieczeń wieprzowa ze świeżymi ziołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 7,03 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 836 kalorii, 124g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, czosnku, szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa duszona z mlekiem i świeżymi ziołami (Maiale al Latte ), Pieczeń jagnięca ze świeżymi ziołami, oraz Schab pieczony z ziołami i czosnkiem.
Instrukcje
W misce, połączyć oliwę z oliwek, czosnek, szałwia, liście laurowe i 1 łyżka każda z koszernej soli i pieprzu. Zrób osiem małych, głębokich nacięć w górnej części każdej pieczonej wieprzowiny. Nacięcia posmarować pastą czosnkową, a pozostałą pastę rozłożyć na pieczeni. Doprawić solą.
Rozgrzać dużą patelnię do pieczenia w piekarniku, aż będzie bardzo gorąco, o 10 protokół. Na rozgrzanej patelni ułożyć pieczeń wieprzową, tłustą stronę do góry. Piecz wieprzowinę przez 15 minut. Obróć piekarnik do 350 i kontynuuj pieczenie przez około 1 godzinę i 15 minut dłużej, obracając patelnię dwa razy; pieczenie odbywa się, gdy natychmiastowy termometr włożony w najgrubszą część mięsa rejestruje 15
Pieczenie przekładamy na deskę do rzeźbienia i przykrywamy luźno folią.
Wlać soki z patelni do szklanej miarki. Łyżka 2 łyżki tłuszczu z powrotem do patelni. Łyżka off pozostałego tłuszczu z soków patelni i wyrzucić. Ustawić patelnię na 2 palnikach na małym ogniu.
Ubijamy mąkę, aż powstanie pasta. Powoli dodawać Wino i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zgęstnieje, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, o 4 protokół.
Ubić wywar na gładką masę. Dusić sos przez 5 minut. Przecedzić sos do średniego rondla, następnie przecedzić zarezerwowane soki do pieczenia do sosu. SOS doprawić solą i pieprzem i utrzymywać w cieple na bardzo małym ogniu.
Wieprzowinę pokroić w kotlety i ułożyć na rozgrzanym półmisku.
Do sosu dodać soki z mięsa i wlać do sosu.