Pieczeń wieprzowa stojąca ze świeżymi ziołami

Pieczeń wieprzowa stojąca ze świeżymi ziołami
Stojąca pieczeń wieprzowa ze świeżymi ziołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 7,03 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 836 kalorii, 124g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, czosnku, szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa duszona z mlekiem i świeżymi ziołami (Maiale al Latte ), Pieczeń jagnięca ze świeżymi ziołami, oraz Schab pieczony z ziołami i czosnkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
W misce, połączyć oliwę z oliwek, czosnek, szałwia, liście laurowe i 1 łyżka każda z koszernej soli i pieprzu. Zrób osiem małych, głębokich nacięć w górnej części każdej pieczonej wieprzowiny. Nacięcia posmarować pastą czosnkową, a pozostałą pastę rozłożyć na pieczeni. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzać dużą patelnię do pieczenia w piekarniku, aż będzie bardzo gorąco, o 10 protokół. Na rozgrzanej patelni ułożyć pieczeń wieprzową, tłustą stronę do góry. Piecz wieprzowinę przez 15 minut. Obróć piekarnik do 350 i kontynuuj pieczenie przez około 1 godzinę i 15 minut dłużej, obracając patelnię dwa razy; pieczenie odbywa się, gdy natychmiastowy termometr włożony w najgrubszą część mięsa rejestruje 15
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
4
Pieczenie przekładamy na deskę do rzeźbienia i przykrywamy luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Wlać soki z patelni do szklanej miarki. Łyżka 2 łyżki tłuszczu z powrotem do patelni. Łyżka off pozostałego tłuszczu z soków patelni i wyrzucić. Ustawić patelnię na 2 palnikach na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Ubijamy mąkę, aż powstanie pasta. Powoli dodawać Wino i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zgęstnieje, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Ubić wywar na gładką masę. Dusić sos przez 5 minut. Przecedzić sos do średniego rondla, następnie przecedzić zarezerwowane soki do pieczenia do sosu. SOS doprawić solą i pieprzem i utrzymywać w cieple na bardzo małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Wieprzowinę pokroić w kotlety i ułożyć na rozgrzanym półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Do sosu dodać soki z mięsa i wlać do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SOS ŁódźSOS Łódź
10
Serwuj natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia74
Magazyn