Pieczeń Po Chińsku

Chińska pieczeń może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $4.0 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 738 kalorii, 65g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sól czosnkową, nasiona selera, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Chiński Nowy Rok: Chińska Pieczona Wieprzowina (Siu Yuk), Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, oraz Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Piec posmarować solą czosnkową, pieprzem i musztardą w proszku.
Rozgrzać olej w dużym piecu dowód patelni lub holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodać pieczeń i brązowy z obu stron, o 5 minut na stronie.
W średniej misce wymieszaj razem 3 szklanki wody, sos sojowy, ocet, miód, imbir i nasiona selera.
Zalać pieczeń, a następnie przykryć pieczeń szczelnie pokrywką lub folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż pieczeń będzie bardzo miękka, 2 1/2 do 3 godzin.
Po zakończeniu pieczenia wyjmij go z patelni na talerz do serwowania. Ustawić patelnię kapieli na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać razem skrobię kukurydzianą i 1/4 szklanki zimnej wody.
Wlać do wrzącej cieczy i mieszać aż zgęstnieje, około 1 minuty.
Pieczeń podajemy z polanym sosem.