Pieczeń nadziewana boczkiem i goudą z marmoladą pomidorową i załadowanymi Roztrzaskanymi ziemniakami
Pieczeń nadziewana boczkiem i goudą z pomidorową marmoladą i załadowanymi Roztrzaskanymi ziemniakami to bezglutenowe danie główne. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 761 kalorii. 223 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, sól czosnkową, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Gouda Smażone Ziemniaki, Załadowane Rozbite Ziemniaki, oraz Załadowane Rozbite Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 10-calową patelnię bochenków sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodaj wołowinę, wieprzowinę, startą cebulę, 2 ząbki czosnku, jajko, owies, sól czosnkową i czosnek w proszku do dużej miski i wymieszać ręcznie, aż do połączenia. Wciśnij połowę klopsa na dno patelni, pozostawiając lekko wciętą studnię w środku, biegnącą jego długością.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść 1/4 szklanki sera w studni. Włóż 4 plastry boczku. Zakończ 1/4 szklanki sera, a następnie wymieszaj z resztą mieszanki mięsa, naciskając, aby uzyskać spójny bochenek i zapieczętować nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Wstawić do piekarnika do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podczas gotowania mięsa, dodać ziemniaki do dużego garnka wypełnionego wodą i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień lekko i gotować na wolnym ogniu do miękkości po przekłuciu widelcem, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Odcedzić, wrócić do patelni i dodać masło. Z grubsza rozbić. Pokruszyć cztery pozostałe plastry boczku i dodać do patelni wraz z kwaśną śmietaną i pozostałą 1/2 szklanki startego sera. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
W międzyczasie zrobić dżem pomidorowy, dodając pomidory pieczone na ogniu, marynowaną paprykę, ocet, brązowy cukier, pokruszoną czerwoną paprykę i pozostałe 2 ząbki czosnku do średniego rondla na średnim ogniu. Doprawić solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Pieczone Na Ogniu
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Ramię
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Około 10 minut przed klopsiki jest zakończyć gotowanie, baste z marmoladą pomidorową. Wróć do piekarnika na kilka minut, aby utworzyć glazurę. Klopsiki gotuje się, gdy natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka rejestruje 155 ° F, 30 do 35 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjmij mięso z piekarnika i pozostaw na patelni przez 10 minut. Wyjąć z patelni, pokroić w plasterki i podawać z roztrzepanymi ziemniakami i pozostałą marmoladą pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala