Pieczeń i rukola Panini
Pieczeń Pot i rukola Panini może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 458 kalorii, 40g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.11 za porcję. Mieszanka liści rukoli dla niemowląt, musztarda dijon, chleb siedmioziarnisty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Indyk I Arugula Panini Z Gruyère, Gruszka, rukola i Brie Panini, oraz Kurczak, Brie, Figa I Rukola Panini.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzej dużą dobrze przyprawioną patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Połóż kromki chleba na powierzchni roboczej i rozłóż około łyżeczki musztardy na każdym kromce. Podziel pokrojony ser na wszystkie 8 plastrów. Równomiernie rozprowadzić mięso na 4 kromkach chleba z serem, a następnie 1/4 rukoli. Doprawić solą i pieprzem i przykryć pozostałymi 4 kromkami chleba.
Praca w 2 partiach, jeśli to konieczne, umieścić 2 kanapki na patelni. Waga kanapki dół z prasą boczek lub przykryć je arkuszem pergaminu i ustawić nieco mniejszą patelnię bezpośrednio na górze. Umieść puszkę pomidorów lub cegłę na górnej patelni, aby zważyć patelnię. Gotować, aż dno kanapki są złote i ser zaczyna się topić, 5 do 6 protokół.
Usuń prasę boczek lub górnej patelni, flip kanapki, powrót prasy lub pergaminu i górnej patelni na patelnię i gotować, aż złoty kolor, dodatkowe 3 do 4 protokół. Powtórz z pozostałymi 2 kanapkami.
Pokrój panini na przekątnej i ułóż na półmisku.