Pieczeń garnkowa z prażonymi warzywami korzeniowymi

Pieczeń garnkowa z prażonymi warzywami korzeniowymi
Need a dairy free main course? Pieczeń z pieczonych warzyw korzeniowych może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 622 kalorie. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka selera, rozmarynu i liści tymianku, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Garlicky Pot Roast z pieczonymi ziemniakami i warzywami korzeniowymi, Schab pieczony z prażonymi warzywami korzeniowymi, oraz Pieczeń Z Warzywami Korzeniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Wołowinę doprawić solą i pieprzem i lekko zalać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
2
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu i brązowo mięso ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć na talerz i odstawić. Marchew, seler i cebulę ułożyć na dole wolnej kuchenki, a na górze z podsmażoną wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Dodać bulion, woda, czosnek, sos Worcestershire, i tymianek, i ustawić kuchenkę na niskie 8 godzin. Po zakończeniu wyjąć mięso na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
CzosnekCzosnek
BulionBulion
TymianekTymianek
WodaWoda
MięsoMięso
5
Warzywa i bulion ostudzić przez około 5 minut, a następnie dodać do blendera. Powoli zmiksować, aż będzie gładka i przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
SOS podawać z pieczeniem w garnku i prażonymi warzywami korzeniowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa KorzenioweWarzywa Korzeniowe
Pieczeń GarnkowaPieczeń Garnkowa
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
1
Godzinę przed pieczeniem pieczeń w garnku Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń GarnkowaPieczeń Garnkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
2
Dodaj wszystkie warzywa do dużej miski i dodać olej rzepakowy, rozmaryn, tymianek, i cebula. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i ułożyć na tacy. Piecz przez 30 minut, następnie wrzuć i piecz kolejne 30 minut. Ułóż na półmisku i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
WarzywaWarzywa
RozmarynRozmaryn
CebulaCebula
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Użyj resztek, aby sałatka z makaronem z pieczonych warzyw korzeniowych lub południowo-zachodnia wołowina i Chili z Czarnej Fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa KorzenioweWarzywa Korzeniowe
Papryka ChiliPapryka Chili
MakaronyMakarony
WołowinaWołowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn