Pieczeń Garnkowa

Pieczeń Garnkowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieczeń garnek spróbować. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 19g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od kobiety Pioneer ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz sól, marchew, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Instant Pot Chicken Pot Pie Soup dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przede wszystkim wybierz ładnie marmurkowy kawałek mięsa. To poprawi smak pieczeń jak nic innego. Obficie sól i pieprz Twój chuck pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Pieczeń Wołowa ChuckPieczeń Wołowa Chuck
1,5 Kg Języka Pisanego1,5 Kg Języka Pisanego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Rozgrzać duży garnek lub holenderski piekarnik na średnim ogniu. Następnie dodać 2 do 3 łyżki oliwy z oliwek (lub można zrobić masło/oliwa z oliwek split).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Pokrój dwie cebule na pół i pokrój 6-8 marchewek na 2-calowe plastry (możesz je obierać, ale nie musisz). Gdy olej w garnku jest bardzo gorący (ale nie palenie), dodać połówki cebuli, brązowieje je z jednej strony, a następnie z drugiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Cebulę wyjąć na talerz. Wrzucić marchewki do tej samej bardzo gorącej patelni i wrzucić je trochę, aż lekko rumiane, o minutę lub tak.W razie potrzeby dodać nieco więcej oliwy z oliwek do bardzo gorącej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Umieścić mięso na patelni i podsmażyć na około minutę ze wszystkich stron, aż będzie ładne i brązowe na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Wyjąć pieczeń na talerz. Z palnika nadal na wysokim, użyj czerwonego wina lub bulionu wołowego (około 1 szklanki), aby odgazować patelnię, skrobanie DNA trzepaczką, aby uzyskać cały ten wspaniały smak. Gdy dno patelni jest wystarczająco odtłuszczone, umieść pieczeń z powrotem na patelni i dodaj wystarczającą ilość bulionu wołowego, aby pokryć mięso w połowie (około 2 do 3 szklanek).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj cebulę i marchew, a także 3 lub 4 gałązki świeżego rozmarynu i około 3 gałązki świeżego tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn świeżyRozmaryn świeży
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Nałożyć pokrywkę, a następnie piec w piekarniku 135° przez 3 godziny (na pieczeń 3-funtową). Dla 4 do 5 Funt pieczeń, plan na 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia23
Magazyn