Pieczeń Garnkowa
Pieczeń Pot jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 27g białka, oraz 5G tłuszczu. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 24 minuty. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz pieprz, marchew, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym.
Instrukcje
Rozgrzać 6-litrowy piec holenderski na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodaj pieczeń do patelni. Gotować 10 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Dodaj cebulę, marchew, czosnek i rozmaryn na patelni.
Pieczeń i warzywa posypać solą i pieprzem.
Dodaj 1/2 szklanki wody na patelnię. Przykryć i piec w 325 przez 3 do 3 1/2 godziny lub aż mięso będzie przetargu widłowego, obracając pieczeń w połowie czasu gotowania.
Podczas pieczenia pieczeni, w małej misce połączyć śmietanę i chrzan.
Odtłuszczone tłuszcze z kapieli. Rozbij pieczeń na duże kawałki z 2 widelcami.
Podajemy pieczeń z warzywami, patelniami i śmietaną chrzanową.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.