Pieczenie żubrów meksykańskich z kremem Kolendrowo-limonkowym

Pieczenie żubra meksykańskiego z kremem Kolendrowo-limonkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 29 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz makaron penne, pomidory z puszki, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Pieczenie wołowiny meksykańskiej z kremem Kolendro-limonkowym, Meksykański Styl Cilantro Lime Rice, oraz Meksykańska Sałatka posiekana z sosem z limonki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami opakowania; odcedzić. Przykryć i ogrzać.
Tymczasem, gotować mielone Żubr i czosnek na średnim ogniu w dużej patelni, aż mięso będzie brązowy.
Wymieszać ugotowany makaron do gotowanego, osuszonego mielonego żubra na patelni. Wymieszaj fasolę, pomidory, salsę, oregano, kminek i chili w proszku.
Przenieść mieszaninę do nieczystego 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia lub zapiekanki.
Piec, odkryte, przez 30 minut lub do ogrzania przez.
Posypać chipsami tortilla (jeśli używasz) i serem.
Piec, odsłonięty, przez 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Posypać 1 łyżką zielonej cebuli i podawać z kremem Kolendrowo-limonkowym.
Połączyć śmietanę, 3 łyżki zielonej cebuli, kolendry, i skórki limonki w małej misce. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.