Pieczenie żubrów meksykańskich z kremem Kolendrowo-limonkowym

Pieczenie żubrów meksykańskich z kremem Kolendrowo-limonkowym
Pieczenie żubra meksykańskiego z kremem Kolendrowo-limonkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 29 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz makaron penne, pomidory z puszki, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Pieczenie wołowiny meksykańskiej z kremem Kolendro-limonkowym, Meksykański Styl Cilantro Lime Rice, oraz Meksykańska Sałatka posiekana z sosem z limonki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami opakowania; odcedzić. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Tymczasem, gotować mielone Żubr i czosnek na średnim ogniu w dużej patelni, aż mięso będzie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żubr MielonyŻubr Mielony
CzosnekCzosnek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Odcedzić tłuszcz.
4
Wymieszać ugotowany makaron do gotowanego, osuszonego mielonego żubra na patelni. Wymieszaj fasolę, pomidory, salsę, oregano, kminek i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Żubr MielonyŻubr Mielony
PomidorPomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
FasolaFasola
KminekKminek
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przenieść mieszaninę do nieczystego 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia lub zapiekanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec, odkryte, przez 30 minut lub do ogrzania przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Posypać chipsami tortilla (jeśli używasz) i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy TortillaChipsy Tortilla
SerSer
8
Piec, odsłonięty, przez 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Posypać 1 łyżką zielonej cebuli i podawać z kremem Kolendrowo-limonkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
KolendraKolendra
KremKrem
WapnoWapno
1
Połączyć śmietanę, 3 łyżki zielonej cebuli, kolendry, i skórki limonki w małej misce. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
KolendraKolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn