Pieczenie żubrów meksykańskich z kremem Kolendrowo-limonkowym
Pieczenie żubra meksykańskiego z kremem Kolendrowo-limonkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 29 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz makaron penne, pomidory z puszki, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Pieczenie wołowiny meksykańskiej z kremem Kolendro-limonkowym, Meksykański Styl Cilantro Lime Rice, oraz Meksykańska Sałatka posiekana z sosem z limonki.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami opakowania; odcedzić. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Tymczasem, gotować mielone Żubr i czosnek na średnim ogniu w dużej patelni, aż mięso będzie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żubr Mielony
Czosnek
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Odcedzić tłuszcz.
4
Wymieszać ugotowany makaron do gotowanego, osuszonego mielonego żubra na patelni. Wymieszaj fasolę, pomidory, salsę, oregano, kminek i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Makaron Gotowany
Żubr Mielony
Pomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Fasola
Kminek
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Przenieść mieszaninę do nieczystego 2-ćwiartkowego naczynia do pieczenia lub zapiekanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
6
Piec, odkryte, przez 30 minut lub do ogrzania przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Posypać chipsami tortilla (jeśli używasz) i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla
Ser
8
Piec, odsłonięty, przez 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Posypać 1 łyżką zielonej cebuli i podawać z kremem Kolendrowo-limonkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Kolendra
Krem
Wapno
1
Połączyć śmietanę, 3 łyżki zielonej cebuli, kolendry, i skórki limonki w małej misce. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Kwaśna śmietana
Skórka Z Limonki
Kolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.