Pieczenie Żeberek Z Kopru Włoskiego
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pieczeń z żeberek z kopru włoskiego może być świetnym przepisem. Ten przepis służy 8 i kosztuje $8.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 107 g tłuszczu, oraz w sumie 1205 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz prime żeberka pieczone, oliwa z oliwek, nasiona kopru włoskiego, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć żurawinę, można śledzić to danie główne z Budyń chlebowy z suszoną żurawiną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Jest idealny do valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kminek i koper włoski pieczona jagnięcina, Polędwica Wieprzowa Z Koprem Włoskim, oraz Łosoś z kopru włoskiego na białej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odstawić pieczeń w temperaturze pokojowej 30 minut.
Pulsuj ziarna pieprzu, koper włoski i kolendrę w młynku do przypraw 5 razy lub do grubo zmielonego. (Lub umieść przyprawy w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym i zmiażdż za pomocą wałka do ciasta lub patelni.) Natrzeć olejem i posypać solą. Naciśnij mieszankę przypraw na wszystkie strony pieczenia.
Umieścić na stojaku w patelni do pieczenia.
Piecz w temperaturze 400 przez 2 godziny lub do momentu, gdy termometr mięsny włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 120 do 125 (średnio Rzadki) lub do pożądanego stopnia przydatności.
Odstawić na 15 minut do 1 godziny przed krojeniem. W razie potrzeby, rezerwy kapieli pan Dla prażonych szparagów.
Dekorować, w razie potrzeby.