Pieczenie wołowiny z pierożkami czosnkowo-ziemniaczanymi
Pieczeń wołowa z czosnkiem - pierogi ziemniaczane to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 310 kalorii, 30g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mix, papryka, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 70 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Spróbuj Pieczenie wołowiny z pierożkami czosnkowo-ziemniaczanymi, Gulasz wołowy z kluskami ziemniaczanymi, oraz Gulasz wołowy z pierogami ziemniaczanymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 11x7-cala (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
W 12-calowej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić. Wymieszać z mieszanymi warzywami, zupą, pieprzem i 1/2 szklanki mleka.
Wlać do naczynia do pieczenia.
W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick i suche puree ziemniaczane. W małej misce do mikrofalówki, mikrofalówka 1 szklanka mleka na wysokie 2 minuty. Wymieszać gorące mleko do Bisquick mieszaniny widelcem do miękkiego ciasta formy; odstawić 2 protokół. Upuść ciasto przez 12 łyżek na gorącą mieszaninę wołowiny.
Piec 25 do 30 minut lub aż pierogi są gotowane i lekko rumiane.