Pieczenie wołowiny z pierożkami czosnkowo-ziemniaczanymi

Pieczenie wołowiny z pierożkami czosnkowo-ziemniaczanymi
Pieczeń wołowa z czosnkiem - pierogi ziemniaczane to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 310 kalorii, 30g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mix, papryka, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 70 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Spróbuj Pieczenie wołowiny z pierożkami czosnkowo-ziemniaczanymi, Gulasz wołowy z kluskami ziemniaczanymi, oraz Gulasz wołowy z pierogami ziemniaczanymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 11x7-cala (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
W 12-calowej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić. Wymieszać z mieszanymi warzywami, zupą, pieprzem i 1/2 szklanki mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Podgrzać do wrzenia.
4
Wlać do naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick i suche puree ziemniaczane. W małej misce do mikrofalówki, mikrofalówka 1 szklanka mleka na wysokie 2 minuty. Wymieszać gorące mleko do Bisquick mieszaniny widelcem do miękkiego ciasta formy; odstawić 2 protokół. Upuść ciasto przez 12 łyżek na gorącą mieszaninę wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Piec 25 do 30 minut lub aż pierogi są gotowane i lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn