Pieczenie Makaronu Z Indyka Mielonego

Pieczenie Makaronu Z Indyka Mielonego
Pieczenie mielonego makaronu z indyka wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na 1,78 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 194 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś szeroki makaron jajeczny, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, beztłuszczowe mleko w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć beztłuszczowego mleka w proszku, możesz podążać za tym daniem głównym z Owocowe Koktajle Mleczne jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczenie Makaronu Z Indyka Mielonego, Pieczenie Mielonego Makaronu Wołowego, oraz Pieczenie Mielonego Kurczaka I Makaronu Szpinakowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron jajeczny we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale firma do ukąszenia, o 5 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszać z indykiem i cebulą. Gotuj i mieszaj, aż mieszanina indyka będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa, około 10 minut; odcedzić. Wymieszać z sosem pomidorowym i włoską przyprawą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
W małym rondlu połącz mleko, ser śmietankowy, natkę pietruszki i czosnek. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż ser topi się, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Makaron wymieszać z serem śmietankowym; przenieść do przygotowanego naczynia do pieczenia. Wymieszać z indykiem i posypać serem mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, 15 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn