Pieczenie kiełbasek, biszkoptów i sosów
Kiełbasa, biszkopt, i piec sos może być tylko sos szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 458 kalorii, 16G białka, oraz 34g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, masło, mieloną kiełbasę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Patelnia z sosem biszkoptowym i kiełbasą, Kanapki z kiełbasą i sosem biszkoptowym, oraz Zapiekanka śniadaniowa z jajkiem, biszkoptem i kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować kiełbasę w oleju rzepakowym na dużej patelni na średnim ogniu 8 minut lub aż kruche i nie Różowy; usunąć z patelni, i spuścić. Roztopić masło na patelni; ubić w mące.
Trzepaczka stale 1 minutę. Stopniowo ubijaj mleko, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia, stale ubijając; gotować 2 minuty. Wymieszać z kiełbasą. Nasmaruj 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia za pomocą sprayu do gotowania; umieść naczynie na blasze do pieczenia. Podziel herbatniki na pół wzdłuż; umieść 8 połówek w naczyniu do pieczenia. Top z połowy mieszanki kiełbasy i 1/4 szklanki posiekanej zielonej cebuli. Powtórz warstwy.
Posypać 3/4 szklanki rozdrobnionego ostrego sera Cheddar.
Piec 40 minut lub do złotego koloru.