Pieczenie kanapek z szynką i serem
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 144 kalorie, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Jeśli 80 centów za porcję spada twój budżet, pieczenie kanapek z szynką i serem może być ogromnym bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, jajko, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350°. Smar kwadratowe naczynie do pieczenia, 8x8x2 cale.
Wymieszać mieszankę do pieczenia, mleko, musztardę i jajko do wymieszania.
Wlać połowę ciasta do naczynia do pieczenia. Wierzch z połową szynki i 1/2 szklanki sera. Wierzch z pozostałą szynką.
Pozostałą masę zalać szynką.
Piec 45 do 50 minut lub do złotego koloru i ustawić.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.