Pieczenie kanapek z szynką i serem

Pieczenie kanapek z szynką i serem
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 144 kalorie, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Jeśli 80 centów za porcję spada twój budżet, pieczenie kanapek z szynką i serem może być ogromnym bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, jajko, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 350°. Smar kwadratowe naczynie do pieczenia, 8x8x2 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać mieszankę do pieczenia, mleko, musztardę i jajko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
MusztardaMusztarda
MlekoMleko
JajkoJajko
3
Wlać połowę ciasta do naczynia do pieczenia. Wierzch z połową szynki i 1/2 szklanki sera. Wierzch z pozostałą szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Pozostałą masę zalać szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
5
Piec 45 do 50 minut lub do złotego koloru i ustawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
7
Odstawić na 5 minut przed cięciem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn