Pieczenie Chleba: Słodkie Bułeczki

Pieczenie Chleba: Słodkie Bułeczki
Pieczenie chleba: słodkie bułki mogą być tylko chleb, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 23 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Mieszanka ekstraktu migdałowego, drożdże instant, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczenie Chleba: Bułeczki Ze Słodkich Ziemniaków, Pieczenie chleba: bułki klonowe i słodkie ziemniaki, oraz Pieczenie Chleba: Szybkie Bułki Maślane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć mleko, drożdże, 1 łyżkę cukru i około 1/3 trzeciej mąki w misce miksera stojącego. Przykryć folią i odstawić do spienienia, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj kolejną trzecią mąki i zagniataj za pomocą haka do ciasta, aż mieszanina stanie się ciągliwa i elastyczna. To będzie bardzo mokry, ponury bałagan, ale zobaczysz, że gluten się rozwija.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
3
Dodaj pozostałe składniki ciasta i kontynuuj ugniatanie, aż wszystkie zostaną włączone, a ciasto będzie gładkie i elastyczne. Przykryć folią i odstawić do wyrośnięcia, aż podwoi się, około 90 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Linia 8-calowa lub 9-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia z pergaminem, pokrywająca dno i rozszerzająca się z dwóch stron, dla łatwego usuwania bułek. Rozgrzej piekarnik do 177°. podziel ciasto na dziewięć równych kawałków,a następnie zwiń w kulkę i umieść je na patelni do pieczenia w trzech rzędach po trzy. Przykryć patelnię folią i odstawić do wyrośnięcia aż do podwojenia, około 45 minut. W międzyczasie połącz składniki polewające w małej misce. Rozgnieść je razem widelcem, aż mieszanina będzie przypominać mokry piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Gdy bułki wzrosną, posypać polewą na bułki. Jeśli bułki nie dotykają, będziesz miał trochę polewy na dnie bułek po upieczeniu, ale to jest w porządku. Postaraj się, aby większość z niego na górze bułki, jednak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Piec bułki w 177°, aż będą ładnie rumiane, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć je z patelni, obrać pergamin z dna i pozwolić im ostygnąć, przynajmniej trochę. Polewa jest trochę żująca, gdy jest jeszcze ciepła, ale po schłodzeniu jest bardzo krucha.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn