Pieczeń wołowa Stroganoff z makaronem jajecznym
Wołowina Stroganoff z makaronem jajecznym może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 497 kalorii, 23G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 50 minut. Mieszanka śmietany, grzyby cremini, bulion wołowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wołowina Stroganoff z makaronem maślanym, Wołowina Stroganoff z makaronem Selerowym, oraz Wołowina Stroganoff z makaronem maślanym.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku z grubym dnem lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając rzadko, aż rumiane, o 5 protokół.
Przełożyć do średniej miski i odstawić.Zmniejszyć ogień do średniej i dodać masło. Gdy masło się stopi, dodać cebulę i czosnek, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, o 4 do 5 protokół.
Dodać wołowinę, doprawić solą i pieprzem, a mięso rozbić drewnianą łyżką na mniejsze kawałki. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jest tylko gotowane przez i nie Różowy, o 6 do 8 protokół.
Posypać mąką i papryką, mieszać do pokrycia mięsa, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż surowy smak gotuje się z mąki, o 1 do 2 protokół.
Dodaj wino i gotować, mieszając od czasu do czasu i skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, które nagromadziły się na dnie garnka, aż prawie odparował, o 1 do 2 protokół.
Dodaj bulion, odmierzoną sól i odmierzony pieprz i wymieszaj, aby połączyć. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Dodać makaron i pieczarki wraz z nagromadzonymi sokami i wymieszać do połączenia. Zmniejszyć ogień do średniej niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż makaron są tylko gotowane przez, o 6 do 8 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z kwaśną śmietaną. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Posypać natką pietruszki i podawać.